Arkivforbundets landsmøte

Arkivforbundets landsmøte vil avholdes på Microsoft Teams fra klokken 13-15, torsdag den 8. april 2021. Det er satt en frist til 7. april klokken 13 for å melde inn delegater. Landsmøtepapirene er nå også klare.

Arkivforbundets hjemmeside er 10 år!

Arkivforbundet lanserer nyhetsbrev på nesten nøyaktig ti år etter at hjemmesidene ble lansert. Vi ønsker å være mer proaktive i å informere om arbeidet vi gjør, og informasjonen vi sitter på.

Arkivforbundets innspill til internasjonal strategi for kulturpolitikken

Digitale utfordringer og utviklingsmuligheter er sammenfallende på tvers av landegrensene, og læring fra hverandre vil være av stor betydning. Det er viktig at programmer som finansierer internasjonalt samarbeid, som EØS-midlene og Kreativt Europa, også tar høyde for arkiv som en del av kulturpolitikken.

Arkivforbundets innspill til statsbudsjettet 2021

Arkivforbundet har levert to skriftlige innspill til henholdsvis Kommunal og forvaltningskomiteen og til Familie- og kulturkomiteen. Her kan du lese våre innspill.

Danske arkivdager event 01/06-2021 - 02/06-2021
location_on Odense, Danmark (ODEON).
message Den danske historie - arkiver fra hverdagsliv til sivilsamfunn i den digital tidsalder
Norsk Lydarkivkonferanse 2022 event 25/04-2022 - 26/04-2022
location_on Deichman Bjørvika, Oslo