Webinaret om arkivformidling event 15/06-2022
location_on Microsoft Teams
message Webinarets formål er at diskutere formidlingen, pedagogikken og dialogens rolle i arkivene og bidra med utviklingen av fagfeltet med gode eksempler på praksis i nordiske arkiver. Hvordan setter arkivene brukeren i sentrum i tilgangen til arkiv i dag?

Påmeldingsend


Webinarets formål er at diskutere formidlingen, pedagogikken og dialogens rolle i arkivene og bidra med utviklingen av fagfeltet med gode eksempler på praksis i nordiske arkiver. Hvordan setter arkivene brukeren i sentrum i tilgangen til arkiv i dag?

Se programmet her. 

Webinaret har fem overordnede temaer, og der er inviterte foredragsholdere fra de nordiske landene:

Arkivet som opplevelses- og læringsromArkivpedagogikk, Arkiv – involvering og deltagelse, Arkiver og kreative samarbeidArkiv og digitale plattformer. 

Deltagelse i webinaret er gratis – du melder deg på ved følgende lenke: innen 13. juni. Der må du legge inn navn, e-post og hvor du kommer ifra. Du mottar så følgende lenke til Microsoft Teams møte du skal delta på.

Webinaret er arrangert av redaksjonsgruppen bak antologien #arkividag – relevans – medvirkning, dialog (ABM media 2016). Webinaret organiseres av Skånes Arkivförbund (Sverige), og Arkivforbundet (Norge) står for den tekniske gjennomføringen.

Webinaret støttes av Nordisk Kulturfond og Arkivforbundet.

share