Brukerforum om programvaren Asta event 21/05-2019
location_on Bjørvika Konferansesenter AS, Oslo Atrium, Dronning Eufemias gate 6
message Brukerforum om programvaren Asta og arkivportalen.

Påmeldingsend


Tirsdag 21. mai arrangerer vi brukerforum om programvaren Asta.

Her kan dere følge brukerforumet på video og det er også mulighet for å gi kommentarer underveis: Se video-streaming her.

Stedet er Bjørvika Konferansesenter AS, Oslo Atrium, Dronning Eufemias gate 6. Fra klokken 10 til 16.

Det vil være lunsjbuffet til alle deltakerne samt annet snacks underveis.

Dette er en mulighet for dere som en av Arkivforbundets medlemmer til å få fremmet og prioritert dine behov ovenfor Stiftelsen Asta. Også brukerrådet som vi satt ned for ett år siden vil være til stedet på dette møte.

Utfordringen for Stiftelsen Asta er hvordan de skal formulere og prioritere behovene fra et miljø som er så variert slik som Arkivforbundets medlemsmasse.

Den nye arkivportalen trenger vesentlige tilbakemeldinger og innspill utover småfeil og barnesykdommer. Hva mener dere kan forbedres? Hva med programvaren Asta? Er det stort sett greit, eller er det en følelse av avmakt som råder?

Forventningsstyring er viktig. Stiftelsen Asta råder over cirka 7 millioner kroner hvert år som skal gå til alt fra drift og support til videre/nyutvikling av alle produkter og tjenester.

Så hvordan bør Stiftelsen Asta prioritere bedre fremover og hva vil være deres innspill? Nå har dere sjansen til å prioritere deres behov ovenfor stiftelsen.

KAI-konferansen 2024 event 10/09-2024 - 12/09-2024
location_on Bodø
message Historien din har en fremtid hos oss er slagordet til Arkiv i Nordland. På KAI-konferansen 2024 tar vi særlig utgangspunkt i fremtiden.
share