Programmet til webinaret om arkivformidling er nå klart!
Programmet til webinaret om arkivformidling er nå klart!

Dere kan nå melde dere på webinaret om arkivformidling den 15. juni. Det er mulig å melde seg på her:
Påmelding til webinaret.

Se programmet her.

Webinarets formål er at diskutere formidlingen, pedagogikken og dialogens rolle i arkivene og bidra med utviklingen av fagfeltet med gode eksempler på praksis i nordiske arkiver. Hvordan setter arkivene brukeren i sentrum i tilgangen til arkiv i dag?

Webinaret har fem overordnede temaer, og der er inviterte foredragsholdere fra de nordiske landene:

Arkivet som opplevelses- og læringsromArkivpedagogikk, Arkiv – involvering og deltagelse, Arkiver og kreative samarbeidArkiv og digitale plattformer. 

Deltagelse i webinaret er gratis – du melder deg på ved lenken ovenfor: innen 13. juni. Der må du legge inn navn, e-post og mobilnummer. Du mottar så følgende lenke til Microsoft Teams møte du skal delta på.

Webinaret er arrangert av redaksjonsgruppen bak antologien #arkividag – relevans – medvirkning, dialog (ABM media 2016). Webinaret organiseres av Skånes Arkivförbund (Sverige), og Arkivforbundet (Norge) står for den tekniske gjennomføringen.

Webinaret støttes av Nordisk Kulturfond og Arkivforbundet.

Webinar Arkivdagen i Norge event 30/04-2024
location_on Teams
share