LLP-innlegg på SAMDOK-konferansen og om privatarkiv i musea

Tom OddbyLLP har i haust vore representert med innlegg på SAMDOK-konferansen, der fungerande leiar Tom Oddby har halde innlegg om felles utfordringar og løysingar for arkivsektoren. Innlegget inngjekk i ein plenumsdebatt mellom Kulturrådet, Riksarkivet, KS, KDRS, Norsk Arkivråd og LLP.

6.-7. november arrangerte Kulturrådet, Norges museumsforbund og LLP seminaret «Ut av mørket og fram til brukarane», om bevaring og formidling av arkiv i musea. Tom Oddby haldt innlegg på vegne av LLP, som i tillegg til Kulturrådet, Norges museumsforbund, og Riksarkivet var bedne om å presentere eit overordna perspektiv som nasjonal aktør.

Du kan no lese innlegga her:
Tom Oddby – SAMDOK – 16.oktober 2014
Tom Oddby – Privatarkiv i musea – 6. november 2014

Danske arkivdager event 01/06-2021 - 02/06-2021
location_on Odense, Danmark (ODEON).
message Den danske historie - arkiver fra hverdagsliv til sivilsamfunn i den digital tidsalder
Norsk Lydarkivkonferanse 2022 event 25/04-2022 - 26/04-2022
location_on Deichman Bjørvika, Oslo