Nordisk arkivformidlingskonferanse 2014 – program og påmelding

Foto.Severin Worm-Pedersen Kjelde Flickr Commons

På konferansen #arkividag – relevans, medvirkning, dialog ønsker vi å se på status for arkivformidlingsfeltet i Norden. Hva har vi oppnådd og hvor går veien videre? Hva er forventet av oss som samfunnsinstitusjoner og hvilken samfunnsrolle bør arkivinstitusjonene ha?

17.-18. mars 2014 arrangerer Kulturrådet, Landslaget for lokal- og privatarkiv og Riksarkivaren, i samarbeid med en nordisk fagkomité, en nordisk arkivformidlingskonferanse i Oslo. Konferansen vil særlig knytte an til digitale tjenester og digital formidling, og til arkivet som ressurs for samfunnet. En del av innleggene på konferansen vil kunne inngå i en planlagt antologi om arkivformidling.

Til konferansen kommer blant annet Kate Theimer, som står bak den profilerte arkivbloggen ArchivesNext, og innledere som Charlotte Jensen fra Rigsarkivet i København og Eva Sjögren Zipsane fra Landsarkivet i Östersund.

PROGRAM

PRAKTISK INFORMASJON

Tid: 17. – 18. mars 2014

Sted: Clarion Hotel Royal Christiania, Oslo.

Deltakeravgift: 1.500 NOK. Tillegg for middag på konferansehotellet: 450 NOK.

Overnatting: Du må selv ordne overnatting.

Meld deg på her

KONTAKTPERSON – Kulturrådet

Seksjonsleder Ranveig Gausdal tlf +47 93 45 64 86

 

share