Ranveig Låg Gausdal er foreslått som ny styreleder i Arkivforbundet

Ranveig Låg Gausdal (f. 1969) er byarkivar i Oslo. Hun har hovedfag i historie, og har i tillegg nordisk språk og litteratur, arkivkunnskap og museumskunnskap i fagkretsen. Hun har tidligere arbeidet blant annet i Riksarkivet, og har vært seksjonsleder i Norsk kulturråd, blant annet med ansvar for sekretariatet for den norske dokumentarvkomiteen.

Arkivforbundets landsmøte

Arkivforbundet vil gjennomføre vårt landsmøte mandag den 8. april klokken 17:00 på Oslo Kongressenter (Youngs gate 21) i Oslo. Møte er berammet til å vare en times tid og vil være etter dag 1. av Det 8 norske arkivmøte (8.-9. april). Her kan du lese alle sakspapirene med vedlegg.

Call for papers

Kom med forslag til «Call for papers» innen 15. mars til KAI-konferansen i Stavanger 17.-19. september.

Varsel om landsmøte

Arkivforbundet varsler dere herved om vårt landsmøte mandag den 8. april klokken 17:00 på Oslo kongressenter.

Erfaringsseminar for prosjekt- og utviklingsmidlene event 14/05-2019
location_on Riksarkivet
message Riksarkivaren disponerer prosjekt- og utviklingsmidler for tiltak som styrker sikring og tilgjengeliggjøring av samfunnets arkiver. Tenker din institusjon søke utviklingsmidler for privatarkiv i 2019? Da kan du la deg inspirere og lære av andres erfaringer med slike prosjekter de siste åra.