Varsel om landsmøte

Arkivforbundet varsler dere herved om vårt landsmøte mandag den 8. april klokken 17:00 på Oslo kongressenter.

Arkivforbundet har fått ny fakturaadresse

Arkivforbundet har byttet regnskapsfører til
Nitschke & Borgting Økonomibyrå AS. I den forbindelse har vi også fått en ny fakturaadresse: arkivforbundet@faktura.poweroffice.net

Arkivforbundet har blitt lyttet til

I utredningen av oppgave- og ansvarsfordelingen mellom forvaltningsnivåene på kulturområdet har regjeringen kommet frem til at de støtter Arkivforbundet sine synspunkter om at prosjekt- og utviklingsmidlene blir opprettholdt på statlig nivå. – Dette er gledelig. Prosjekt- og utviklingsmidlene er det viktigste insentivet i arkivsektoren for å støtte opp om utvikling i sektoren, og det har hatt en stor betydning for en rekke nasjonale satsinger, sier generalsekretær i Arkivforbundet Kjetil Landrog.

Arkivforbundet har svart på høring til representantforslaget om omorganisering av Arkivverket

Arkivforbundet har blitt oppfordret om å sende en skriftlig høringsuttalelse vedrørende representantforslaget fra Senterpartiet om organiseringen av Arkivverket, og da særlig statsarkivene. Vi har her lagt ut vårt høringssvar.

Memoarkonferansen 2019 event 01/03-2019 - 02/03-2019
location_on Bergen Offentlige Bibliotek
message Møtepunktet for alle som arbeider med muntlig historie
Det 8. norske arkivmøte event 08/04-2019 - 09/04-2019