Ranveig Låg Gausdal er ny styreleder

På Arkivforbundets landsmøte 8. april ble byarkivar i Oslo Ranveig Låg Gausdal valgt som ny styreleder i Arkivforbundet.

Det ble også vedtatt en oppdatering av vedtektene til Arkivforbundet deriblant en utvidelse til 9 styremedlemmer inkludert styreleder. Nye i styret ble også byarkivar i Bergen Jan Tore Helle og daglig leder i IKA Finnmark Gunnhild S. Engstad. Hele styret inkludert varamedlemmer kan dere finne her: styret til Arkivforbundet.

Foruten å lage en handlingsplan vedtok også dette landsmøtet at det skulle laget en strategiplan.

Her kan dere også lese landsmøteprotokollen og de nye vedtektene.

KAI-konferansen 2019 event 17/09-2019 - 19/09-2019
location_on Clarion Hotel - Stavanger
message Interkommunalt Arkiv i Rogaland og Stavanger byarkiv arrangerer årets KAI-konferanse fra 17.-19. september.
Work-shop om Arkivlovutvalget event 24/09-2019
location_on Oslo
message Vi vil ta opp ulike tema ift. arkivlovutvalget
Konferanse om spesialsamliner i bibliotekene event 11/12-2019 - 12/12-2019