Ranveig Låg Gausdal er foreslått som ny styreleder i Arkivforbundet

Ranveig Låg Gausdal (f. 1969) er byarkivar i Oslo. Hun har hovedfag i historie, og har i tillegg nordisk språk og litteratur, arkivkunnskap og museumskunnskap i fagkretsen. Hun har tidligere arbeidet blant annet i Riksarkivet, og har vært seksjonsleder i Norsk kulturråd, blant annet med ansvar for sekretariatet for den norske dokumentarvkomiteen.

Byarkivar i Drammen Tom Oddby blir fra april av avdelingsdirektør i Arkivverket og har av den grunn ikke takket ja til gjenvalg som styreleder i Arkivforbundet.

Landsmøte i Arkivforbundet avholdes 8. april klokken 17.00 på Oslo Kongressenter.

Alle sakspapirer til landsmøte den 8. april

Erfaringsseminar for prosjekt- og utviklingsmidlene event 14/05-2019
location_on Riksarkivet
message Riksarkivaren disponerer prosjekt- og utviklingsmidler for tiltak som styrker sikring og tilgjengeliggjøring av samfunnets arkiver. Tenker din institusjon søke utviklingsmidler for privatarkiv i 2019? Da kan du la deg inspirere og lære av andres erfaringer med slike prosjekter de siste åra.