Stipend

Arkivforbundet lyser ut stipend på 50.000 kroner i året. Fristen til å søke er 15. april. Formålet med stipendordningen er at dette skal gå til arkivfaglig videreutvikling, studieturer, eller til utarbeiding av faglige artikler og litteratur.

Søkerne må være tilknyttet en institusjon som er medlem av Arkivforbundet eller være personlig medlem.

Arkivforbundet sitt styre har fastsatt statutter for stipendordningen. Stipendmottakerer må levere rapport senest seks uker etter at formålet er avsluttet. Rapporten blir publisert på Arkivforbundet sine nettsider.

Send søknaden til: post@arkivforbundet.no

Statutter for stipendordningen
Rapporter fra tidligere stipendmottakere

KAI-konferansen 2019 event 17/09-2019 - 19/09-2019
location_on Clarion Hotel - Stavanger
message Interkommunalt Arkiv i Rogaland og Stavanger byarkiv arrangerer årets KAI-konferanse fra 17.-19. september.
Høringsseminar om ny arkivlov event 24/09-2019
location_on Oslo byarkiv, Maridalsveien 3
message Tema er rapporten til arkivlovutvalget og er på Oslo byarkiv fra klokken 11-15.
Konferanse: Documenting social processes and movements event 25/09-2019
location_on Riksarkivet, Wergelandssalen
message Arkivverket inviterer til konferansen Documenting social processes and movements i Oslo den 25. september. Konferansen er et samarbeid mellom Arkivverket og Tidsskriftet arkiv.