Stipend

Arkivforbundet lyser ut stipend på 50.000 kroner i året. Fristen til å søke er 15. april. Formålet med stipendordningen er at dette skal gå til arkivfaglig videreutvikling, studieturer, eller til utarbeiding av faglige artikler og litteratur.

Søkerne må være tilknyttet en institusjon som er medlem av Arkivforbundet eller være personlig medlem.

Arkivforbundet sitt styre har fastsatt statutter for stipendordningen. Stipendmottakerer må levere rapport senest seks uker etter at formålet er avsluttet. Rapporten blir publisert på Arkivforbundet sine nettsider.

Send søknaden til: post@arkivforbundet.no

Statutter for stipendordningen
Rapporter fra tidligere stipendmottakere

Landsmøtet i Arkivforbundet event 19/05-2020
location_on Thon Hotel Storo
message Landsmøtet til Arkivforbundet
Privatarkivkonferansen event 19/05-2020 - 20/05-2020
location_on Thon Hotel Storo
message Privatarkivkonferansen 2020.
KAI-konferansen event 15/09-2020 - 16/09-2020
location_on Vulkan Arena og Scandic Vulkan
message Oslo byarkiv i samarbeid med Arkivforbundet inviterer til KAI-konferansen 2020 for landets kommunearkivinstitusjoner. Ledermøtet arrangeres dagen før.