Stipend

Arkivforbundet lyser ut stipend på 50.000 kroner i året. Fristen til å søke er 15. april. Formålet med stipendordningen er at dette skal gå til arkivfaglig videreutvikling, studieturer, eller til utarbeiding av faglige artikler og litteratur.

Søkerne må være tilknyttet en institusjon som er medlem av Arkivforbundet eller være personlig medlem.

Arkivforbundet sitt styre har fastsatt statutter for stipendordningen. Stipendmottakerer må levere rapport senest seks uker etter at formålet er avsluttet. Rapporten blir publisert på Arkivforbundet sine nettsider.

Send søknaden til: post@arkivforbundet.no

Statutter for stipendordningen
Rapporter fra tidligere stipendmottakere

KAI-konferansen 2019 event 17/09-2019 - 19/09-2019
location_on Clarion Hotel - Stavanger
message Interkommunalt Arkiv i Rogaland og Stavanger byarkiv arrangerer årets KAI-konferanse fra 17.-19. september.
Work-shop om Arkivlovutvalget event 24/09-2019
location_on Oslo
message Vi vil ta opp ulike tema ift. arkivlovutvalget
Konferanse om spesialsamliner i bibliotekene event 11/12-2019 - 12/12-2019