Stipend

Arkivforbundet lyser ut stipend på 50.000 kroner i året. Fristen til å søke er 15. april. Formålet med stipendordningen er at dette skal gå til arkivfaglig videreutvikling, studieturer, eller til utarbeiding av faglige artikler og litteratur.

Søkerne må være tilknyttet en institusjon som er medlem av Arkivforbundet eller være personlig medlem.

Arkivforbundet sitt styre har fastsatt statutter for stipendordningen. Stipendmottakerer må levere rapport senest seks uker etter at formålet er avsluttet. Rapporten blir publisert på Arkivforbundet sine nettsider.

Send søknaden til: post@arkivforbundet.no

Statutter for stipendordningen
Rapporter fra tidligere stipendmottakere

Støvete arkiv eller digitale og effektive data? event 01/04-2019
location_on Kulturhuset i Oslo, Youngs gate 6
message Velkommen til en dokumenterbar Agendakveld på Kulturhuset 1. april, kl. 1730 – 1845, i samarbeid med Fagforbundet, Arkivforbundet og Arkivverket.
Det 8. norske arkivmøte event 08/04-2019 - 09/04-2019
location_on Oslo Kongressenter, Youngs gate 21
message Det 8. norske arkivmøte - et samarbeid mellom Arkivforbundet, Norsk Arkivråd og Arkivverket
Landsmøte event 08/04-2019