Ny hjemmeside

Vi i Arkivforbundet byttet i år navn fra Landslaget for lokal- og privatarkiv (LLP) og fikk oss en ny logo. På tampen av året har vi jammen også fått en ny hjemmeside.

Den nye hjemmesiden vil vie større plass til hendelser (kalender), få frem hva vi nå jobber med og få frem Arkivforbundet sin viktige samfunnsrolle.

Vi har også skaffet oss organisasjonsprofil på de sosiale mediene Facebook, Instagram, Youtube, Twitter og Linkedin. Der vil det også legges ut oppdatert informasjon, og være et samspill med hjemmesiden på hva som legges ut hvor. De sosiale mediene har også fått større plass på de nye sidene, og vi har konsentrert oss om å ha det viktigste om oss tilgjengelig og oppdatert.

Ut året vil noe av informasjonen på hjemmesiden være under utvikling, noe vi håper på forståelse for.

Privatarkivkonferansen 2018 event 12/03-2018 - 13/03-2018
location_on Radisson Blu Scandinavia Hotel (Holbergs plass)
message Privatarkivkonferanse 2018
Landsmøte 2018 for Arkivforbundet event 12/03-2018
location_on Radisson Blu Scandinavia Hotel (Holbergs plass)
message Landsmøte 2018
Nordiske arkivdager 2018 event 23/05-2018 - 25/05-2018
location_on Hilton Reykjavik Nordica, Suðurlandsbraut 2, 108 Reykjavík
message Nordiske arkivdager arrangerer hvert tredje år. Vi vil legge ved programmet når det er klart.