Arkivpolitikk

Vi er en fagpolitisk og landsdekkende interesseorganisasjon  jobber for å fremme bevaring og formidling av kommunale arkiver og privatarkiver, samt heve den faglige kvaliteten på dette arbeidet. I dag er vi den eneste organisasjonen som jobber spesifikt med disse spørsmålene.

Møter partipolitikere på nasjonalt og lokalt nivå
Vi  er høringsinstans for nye offentlige planer, stortingsmeldinger, og lovverk innen arkivområdet. Arkivforbundet jobber aktivt opp mot både embetsverk og partipolitikere på nasjonalt og lokalt nivå for å øke bevisstheten og støtten til arkivene.

Under her vil vi legge ut innspill til statsbudsjett, og annet vi har av politiske uttalelser.

Innspill til statsbudsjettet for 2018

Memoarkonferansen 2019 event 01/03-2019 - 02/03-2019
location_on Bergen Offentlige Bibliotek
message Møtepunktet for alle som arbeider med muntlig historie