Den Internasjonale Arkivdagen 2015

Tyne and Wear Archive and museum - no copyright restrictions

International Council of Archives sin seksjon for lokale, kommunale og regionale arkiv (SLMT) inviterar til å delta i markeringa av den Internasjonale Arkivdagen, 9. juni 2015.

Bli med på den Internasjonale Arkivdagen 2015!

Delta i markeringen av den Internasjonale Arkivdagen 2015 og vær med på å synliggjøre arkivenes og arkivarenes betydning!

På den Internasjonale Arkivdagen 9. juni 2015 markerer arkivarer verden over betydningen av arkivene. Din institusjon kan delta ved å sende inn et dokument fra samlingene som dokumenterer det lokalsamfunnet arkivet ditt dekker. Fortell kort om dokumentet. Skriv gjerne en kort melding til publikum i anledning arkivdagen, og oppgi arkivets nettadresse. Seksjonen for lokale, kommunale og regionale arkiver (SLMT) i International Council of Archives, ICA, har laget en nettside der vi vil publisere alle dokumentene og meldingene som blir sendt inn.

Hvis du sendte inn et dokument i 2014, hvorfor ikke sende inn et nytt i 2015? I løpet av årene som kommer vil nettsiden få stadig større innhold! Her kan du se hva som ble gjort i 2014:www.internationalarchivesday.org. I juni 2014 hadde siden 1 566 845 treff og 15 875 besøk. Med din hjelp kan IAD 2015 bli enda større og bedre!

For å delta, send en jpg-fil (max 800×800 px) med det valgte dokumentet, sammen med en kort beskrivelse av det på norsk (og gjerne på engelsk også), samt evt. hilsen og nettadresse, innen 30. mai 2015, til: m.langelaar@rotterdam.nl.

Lik oss på Facebook: https://www.facebook.com/pages/ICA-Section-Local-Municipal-and-Territorial-Archives/183455228363014?ref=ts&fref=ts

Følg ICA på Twitter: @ICArchiv

Hashtag for den Internasjonale Arkivdagen 2015: #IAD15

Vi ser frem til å dele arkivskatter med kolleger over hele verden, og ønsker dere en god Internasjonal Arkivdag!

Med vennlig hilsen

Seksjonen for lokale, kommunale og regionale arkiver (SLMT)
International Council of Archives, ICA