LLP-innlegg på SAMDOK-konferansen og om privatarkiv i musea

Tom OddbyLLP har i haust vore representert med innlegg på SAMDOK-konferansen, der fungerande leiar Tom Oddby har halde innlegg om felles utfordringar og løysingar for arkivsektoren. Innlegget inngjekk i ein plenumsdebatt mellom Kulturrådet, Riksarkivet, KS, KDRS, Norsk Arkivråd og LLP.

6.-7. november arrangerte Kulturrådet, Norges museumsforbund og LLP seminaret «Ut av mørket og fram til brukarane», om bevaring og formidling av arkiv i musea. Tom Oddby haldt innlegg på vegne av LLP, som i tillegg til Kulturrådet, Norges museumsforbund, og Riksarkivet var bedne om å presentere eit overordna perspektiv som nasjonal aktør.

Du kan no lese innlegga her:
Tom Oddby – SAMDOK – 16.oktober 2014
Tom Oddby – Privatarkiv i musea – 6. november 2014

Work-shop vedrørende Arkivforbundets handlingsplan for 2019 event 28/01-2019
location_on Oslo byarkiv, Maridalsveien 3
message Work-shop vedrørende Arkivforbundets handlingsplan for 2019
Styremøte i Arkivforbundet event 29/01-2019
location_on Oslo byarkiv, Maridalsveien 3
message Styremøte i Arkivforbundet
Det 8. norske arkivmøte event 08/04-2019 - 09/04-2019
location_on Oslo Kongressenter, Youngs gate 21
message Det 8. norske arkivmøte - et samarbeid mellom Arkivforbundet, Norsk Arkivråd og Arkivverket